Teljes verzió megtekintése : Telefon-számítógép kommunikációs program
Zsebibaba25
2008-08-15, 16:38
Sziasztok! Nekem egy Samsung SGH-E250-es telefonom van. Tudnátok esetleg valami kommunikációs programot ajánlani a Samsung PC-Stúdió helyett? Köszönöm:o
Szia!
Mi a gondod a PC Studióval? :confused:
Vannak telefon<->PC progik, de talán egyszerubb, ha a PC Studiót használod - jól.
Írd le, mi a gondod, remélem, tudok segíteni!
Sziasztok! Nekem egy SamsungGT-S 5230-as telefonom van
Feltelepítettem a számítógépre a New PC Studiot a telefonkönyvet még meg tudtam csinálni de az áttöltésnél kétszer is leállt
ezért uninstal new pc studio és letöltöttem a samsung oldalról az ottani verziót és itt kezdodott csak a gond
hiába telepítettem az usb driver-t ami a gyári lemezen van nem hajlandó látni a gép a telefont mindenáron a Samsung mobile USB modem1.0 követel nagy nehezen ezt is megtaláltam a neten de semmi változás csak nem látja a gép
Már samsung pc sutdio 321 -et is felraktam de az sem láttja telefont Esteg lenne valakinek ötlete mit kellene csinálnom??:Cry:
Próbáld meg ezt feltelepíteni: http://mobile-mania.hu/forum/downloads.php?do=file&id=784
köszi megpróbálom
Feltelepítettem a program maga tökéletes muködik de ez sem találja :Mad:
megnéztem a gépe az eszközkezeloben a mobile usb modem 1.0 -re azt írja Az eszköz illesztoprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28) pedig a a gyári lemezen lévo usb drivert feltelepítettem nem értem miért nem jó neki
Rákerestem a neten létezik Samsung mobile usb modem 1.0 driver de sehol nem tudtam rendesen letölteni Nincs valakinek ötlete mert kezdem feladni :Cry:
Jajj, ne sírjál már...
Szerintem te ezt keresed: 813
Nem sírok én :loveliness: csak bosszant hogy nem boldogulok
hiába nézegetem a Samsung_CDMA_modem_4.34.rar (http://mobile-mania.hu/forum/attachment.php?attachmentid=813&d=1247571672)-t nem igazán tudom mi is lehet
de arra rájöttem hogy nekem egy samsung s 5230-hoz való USB driver kellene mert addig nem fogja látni a gép
Csomagold ki, és telepítsd fel!
kicsomagoltam de nem találok sehol EXE kiterjesztésu fájlt ,hogy feltudjam telepíteni
az összes fájlnak H a kiterjesztése Passz
Nem értem, én is most csomagoltam ki, és setup.exe, meg ilyenek vannak benne
A hiba minden bizonnyal a te gépedben van. a csomagolt fájl tökéletes.
a csatolt képen láthatod, hogy nem h a kiterjesztése egyik fájlnak is, és van setup.exe
igazad van bocsi én kutyultam
de mentségemre legyen mondva már két napja küzdök
feltelepítettem ezt is de még mindíg nem látja a gépem
http://mobile-mania.hu/forum/kepfeltoltes.hu/090714/k_p1_0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://mobile-mania.hu/forum/kepfeltoltes.hu/090714/k_p2_0002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090714/k_p1_0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090714/k_p2_0002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(http://kepfeltoltes.hu/090714/k_p1_0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Ez már magas...
Ghost in the Machine! :Mad:
Sorry, de már nem tudok mit írni neked.
Illetve, lehet, hogy mégis?
Figyu, ez az egész driver-csokor mind fel van telepítve? Abból adódhat gond, ugyanis mielott az újat telepíted, a régit szedd le!
Próbálgasd végig oket, de egyszerre mindig csak egy legyen telepítve!
kösz az eddigi segítséget kínomban már mindent felraktam
megpróbálom leszedem ha nem megy akkor majd kerítek holnap valakit aki megnézi mert tuti hogy a gépemben van a hiba hisz mikor legeloször tettem fel a pc studiót az még látta a telefont ha rájövök mi a gond jelentkezem
Megoldottam :loveliness:
Eloször is kellett egy normális uninstal program én a revo uninstallert használtam ez szépen kiszedte a reg.bejedzéseket
ekkor feltudtam telepíteni a Samsung honlapján található(http://hu.samsungmobile.com/supports...model=GT-S5230 (http://hu.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/software.do?sw_type=SW&phone_model=GT-S5230)), PC Studio-t.ez felrakta magának a drivert is és tökéletesen muködik
ezután próbából feltelepítettem a samsung pc studio 3-at de az még igy sem hajlandó látni a telefont . Nem gond az a lényeg végre muködik
Örülök, hogy sikerült :victory:! Mondtam én, hogy sok a driver :loveliness:
Sziasztok! Nekem egy samsung s5230-as telefonom van. Az volna a gondom, hogy kaptam hozzá egy USB kábelt és egy programot. Felraktam a programot a gépre és hozzá kötöttem a kábelt de mégsem tudok a géprol áthozni fájlokat a telefonomra és nem értem, hogy miért. Aki tud rá válaszolni vagy segíteni tudna az légyszi segítsen. Elore is köszi:Cry::loveliness:
Sziasztok! Nekem egy samsung s5230-as telefonom van. Az volna a gondom, hogy kaptam hozzá egy USB kábelt és egy programot. Felraktam a programot a gépre és hozzá kötöttem a kábelt de mégsem tudok a géprol áthozni fájlokat a telefonomra és nem értem, hogy miért. Aki tud rá válaszolni vagy segíteni tudna az légyszi segítsen. Elore is köszi:Cry::loveliness:
Csak két hozzászólást kellett volna visszaolvasnod! :huffy: :mad:
Igazad volt valóban tul drivereztem kicsit de tudod hogy van ha az ember kezd berágni csinál baromságokat
EZ telefon mindig meglep valamivel
Az usb kábel most már jó gondoltam kipróbálom a bluetooth,hát csodát muvelt A telefon és a gép között nincs semmi gond a bluetooth programjával alapveto kép hang másolást megcsinálja de amikor a samsung pc studio akarom használni az nem hajlandó rendesen látni .Csatlakozik ,azonosít ,sot még ki írja hogy felismeri de semmi egy kis ido és kiszól "a mód módosítása nem sikerült " És ez még a jobbik est van amikor csatlakozás helyet újra indul a telefon és persze akkor meg azért nyafog a pc studio hogy nem lehetséges a kapcsolat
Mi lehet a gond ? Telefon ? A PC studio? Én?:loveliness:
esetleg van olyan kommunikációs program ami felismerné az s5230-at ?
már volt pár telefonom de nem küzdöttem ennyit egyel sem :loveliness:
Kényes kérdést feszegetsz...:titter:
Azt szokták mondani, a Samsung telefont tud gyártani, szoftvert khmm... szóval nem igazán :tongue:
A Bluetooth a Windows beépített progijával megy, vagy a saját szoftverét telepítetted hozzá?
A Bluetooth -hoz a saját szoftverét telepítettem és azzal tudtam másolni képet és hangot
még nem volt samsungom ézért nem ismerem a "drágaságot"
"Os" siemens-es voltam:loveliness:
A Bluetooth -hoz a saját szoftverét telepítettem és azzal tudtam másolni képet és hangot
még nem volt samsungom ézért nem ismerem a "drágaságot"
"Os" siemens-es voltam:loveliness:
Az volt nekem is egy pár... M35, C55, M55 ;)
Azt nézd meg, hogy a Bluesolei progiban a soros port szolgáltatás engedélyezve van-e!
Illetve nézd meg légyszíves, milyen szolgáltatások aktívak!
Ezer hála és köszönet :victory: igazad volt a a portok voltak megkutyulva
a COM9-en tökéletesen muködik
( Én A35-el kezdtem a Siemenset)
Lehet. De nekem nem ismeri fel a telefonom azt, h ráduktam a kábelt. A programom fent van. Nálam nincs mellette semmilyen más samsungos program se csak ez az egy!
A Samsung oldaláról szedted le a programot?
Megoldottam :loveliness:
Eloször is kellett egy normális uninstal program én a revo uninstallert használtam ez szépen kiszedte a reg.bejedzéseket
ekkor feltudtam telepíteni a Samsung honlapján található(http://hu.samsungmobile.com/supports...model=GT-S5230 (http://hu.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/software.do?sw_type=SW&phone_model=GT-S5230)), PC Studio-t.ez felrakta magának a drivert is és tökéletesen muködik
ezután próbából feltelepítettem a samsung pc studio 3-at de az még igy sem hajlandó látni a telefont . Nem gond az a lényeg végre muködik
Sziasztok!
A leírtak alapján nekem is sikerült végre 3 nap után megoldanom a problémát. Köszi szépen a segítséget.
Igaz minden fájl másolása után (pc-rol telóra ill. telóról-pc-re is) kiírja h lefagyott a progi, és az adatok melyekkel dolgoztam elvesztek, azonban ténylegesen mégsem zárja be, és ha újra belépek a telóba ill a pc-be, akkor ott a másolt fájl :loveliness: Szóval érdekes, de lényeg h muködik!
Mégegyszer köszi a helpet, és további jó "samsung-ozást" :loveliness:
Köszönöm a staff nevében! :victory:
Hali coyote!Felrakom az s5230-hoz kapott eredeti cd-s pc studiómat minden ok, de mikor meg akarom nyitni ezt írja ki: NPS Main miatt leáll.Próbáltam már a pc studió 3at is de azzal meg nem találom a telót, mikor keresné usb-n keresztül!Mi lehet a baja? XP+sp3 van a gépemen!
Elolvastad a #14-es hozzászólást? Abban link is van...
Na felraktam a pc studio 1.2, ami hozzá való (s5230)!Ez mikor elindítanám a feltelepített progit azt írja h leállt mert valami hiba van! Próbáltam feltenni a pc 3-at de erre meg azt írja h frissítsem mert nem kompatibilis a mobilommal, letöltöttem az USB illesztöt is pedig!Mi lehet ennek a baja?Vagy van olyan szoftver a gépem ami ezt csinálná?
ezt az utat én is végigjártam :loveliness:
de a legjobb ha eloször mindent leszeled amit a telefonhoz pakoltál fel legyen az driver vagy a pc studio
én revo uninstallert használtam
ezután a samsung honlapról letöltött pc studiót tedd fel de csak azt és semmi külön driver
mert o felrak mindent ami kell és muködik is vagy is nálam ez jött be
mindjárt megpróba kolesz!Elore is thx!Linket tudnál adni melyiket szedted le?Meg az uninstalleler csak a samsungos nevu cuccokat törölted le vagy van valami más nevu feltelepített cucca a pc studiónak?
mindent ugy csináltam, tröltem mindent a linkrol leszedtem, majd telepítettem de ez már megint indításkor az írta ki hogy hiba és tovább be se tölt!Mostmár kezdem unni!Pedig leszedtem ELVILEG az uninstallerrel mindent!!!
Milyen op.rendszert használsz?
Mi a pontos hibaüzenet?
Windows Xp+Sp3 naprakész frissítésekkel az oprndszerem és a hibaüzenet: egyszer a sima windows-os hogy hiba miatt leállt, a máskor pedig a pc studio hibaüzente ami: NPS Main hiba miatt leállt és küldi az adatokat a samsungnak!Namármost amiket itt írtatok eddig azokat én megcsináltam de semmi!Zone alarm a tuzfal Eset Smart Security a vírus!
Hmm... Nem értem a dolgot :Mad:
Annyit tudok javasolni, hogy menj fel a Samsung oldalára, és az ott található e-mail címre írd meg a problémádat, a hibaüzenetekkel együtt! Állítólag válaszolnak is, próbálnak segíteni.
Mindenesetre, ha van valami fejlemény, írd meg légyszíves!
Még várok egy kicsit mert jövo 7en ugyis új lapos veszek aztán majd meglátom hogy azon mizu!Ha ugyen ezt csinálja akkor írok nekik!Köszönöm eddig is a tanácsokat!
Sok szerencsét! :victory:
próbáld meg manuálisan kitörölni a "regedit"-bol a samsung bejegyzéseket mert tuti hogy azért nem engedi újra telepíteni a pc studiót
De csak nagyon óvatosan mert ha mellé nyúlsz borul a windows
anyesszka
2010-01-04, 15:57
Sziasztok!
Már mindent megpróbáltam, amit itt írtatok, de még mindig nem tudom összekötni a telefont a pc studioval. Azt írja ki, hogy nem tud keresni, mert nincs illesztoprogram...
Mit csináljak?
Milyen op.rendszert használsz?
anyesszka
2010-01-04, 16:39
XP
Startmenü/Sajátgép jobb klikk/tuladonságok. Valamelyik lapon Eszközkezelo.
Távolítsd el az összes USB-s eszközt. De csak ha mindet eltávolítottad, utána indítsd újra a pc-t.
anyesszka
2010-01-04, 16:58
http://kepfeltoltes.hu/view/100104/833075508n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ezt az összeset?
A kép nálam valamiért nem jelenik meg de sebaj. Gondolom igen. Nálam a csatolt képen láthatók vannak értelem szeruen azokat.
Ne izgulj, ha a gép újraindult nem kell telepítgetéssel bajlódnod, az xp alap vezérlot telepít hozzá.
anyesszka
2010-01-04, 18:00
Kész. És most telepítsem a pc studio-t? (a samsung honlapjáról?)
A Letöltésekben is megtalálod a legújabb NPS -t!
anyesszka
2010-01-04, 19:30
Sajnos még így sem muködik. Még mindig azt írja ki, hogy nem kereshet, mert nincs illesztoprogram telepítve. Már mindent megpróbáltam pedig. Most ezért nem fogom újrahúzni a gépem...
Vmi más ötlet esetleg?
Itt: http://hu.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/software.do?sw_type=SW&phone_model=GT-S5230
Töltsd le a három progi közül valamelyik kettot. De az uninstall legyen közte!!
Futtasd eloször az uninstall-t.
Majd valamelyiket a ketto közül: SAMSUNG New PC Studio,PC Sync
bogicagirl
2010-06-14, 17:16
Hello vki nem tudja hogyan tudom a Samsung Corbymat regisztrálni a samsung pc studio-hoz mert nekem nem sikerül !?! Nagyon fontos lenne aki meg tudja mondani annak elore is köszönöm !!!!!!!!!! :3 ^^<3
Melyik PC Studió van fent?
A Letöltésekben megtalálod a New PC Studiót, próbáld azzal!
Milyen op.rendszer van a gépeden?
kispalyas
2010-10-10, 13:42
Sziasztok!
Nekem szintén ilyen problémám van a PC studióval. Egy B5702-es készülékem van. Háttértár, médiatár felismerve, működik. PC studióként nem ismeri fel, hibaüzenet, hogy a progi nem válaszol ezért leáll, Microsoft-nak hibajelentés küldése stb.
Próbáltam a hozzáadott telepítő CD-ről is, -nem ment- internetről letöltve és telepítve, -úgy sem-. A kettő telepítése között uninstallal távolítottam el a progit, majd CC Cleaner-rel maradvány törlés, de sehogy nem akarja az igazságot.
Van esetleg valami ötlet? Vagy netán egy másik progi, ami a PC Studió bélit tudja?
A segítséget előre is köszi!
Milyen op.rendszer van a gépen?
kispalyas
2010-10-11, 04:03
XP Home
A Letöltésekbe felteszem a Kies v1.5.1 programot, ami nem igazán erre a típusra való, de hátha...
Jobb ötletem nincs, esetleg még annyi: remélem, nem a géped elején lévő USB csatlakozóba tetted a kábelt?
kispalyas
2010-10-11, 09:43
Nem. Az az igazság, hogy nekem még egy régi P3-as gépem van ősrégi házzal. Hátul vannak a USB csatik.
Köszönöm megpróbálom a progit. Amint lesz eredmény tájékoztatlak.
Megpróbálom feltenni a letöltésekbe a Kies progit, de valami nem kerek, nem akar menni a feltöltés :-(
Egy kis türelmet kérek!
kispalyas
2010-10-11, 14:15
Nem gond! :-)
Úgy is már csak este 9 felé leszek gépközelben.
kispalyas
2010-10-12, 21:26
Próbáltam a neten is utánakeresni a proginak, amit írtál, de letölthető verziót ott nem találtam.
Letölthető a program! (Szép darab...)
kispalyas
2010-10-17, 23:16
Letöltöttem, telepítettem. El is indult maga a program, de amikor a telefont akartam csatlakoztatni, kiírta, hogy nem támogatott telefon.
De azért nagyon köszönöm az erőfeszítésedet, arra hogy segíts!
(Gyerek laptopjára még megpróbálom feltelepíteni a gyári lemezről, ill. a netről letöltött verziót is. Ha ott sem megy beviszem a Samsung szervizbe)
B@sszuskulcs...
Sajnálom :-(
antikiller
2010-12-04, 10:19
Sziasztok !
Nekem is ilyen probléma van a PC Studióval, próbáltam mindent ...de nem sikerült ... :(
Aztán eszembe jutott egy olyan megoldás amihez nem kell program se :D Egyszerűen csak kártyaolvasóval :D
Jobb ötletem nincs, amit lehetne használni :D
Nekem is 1.0-ás usb modem driver kellene.
Elolvastam a fórumot, és megpróbáltam az ajánlott linkeket letölteni, de semmi.
Esetleg valami friss működő?
remfarkas
2011-05-31, 22:01
A Samsung tényleg nem tud szoftvert csinálni... most vettem az F480-amat és letöltöttem hozzá való progit meg usb drivert és akármit csinálok nem találja a drivert hozzá, hiába irányítom a megfelelő mappába.. de ez a pc stúdió még a netet sem ismeri fel, se a 3-as se a 7-es nem tud frissülni mert nincs internet kapcsolat, marad a háttértárként működés?
Én pont a háttértárral vesződök, minden a kártyán van, a PC stúdió lassú és ha egy fájlt másolok, rögtön kiakad!
A Windows pedig nem bír "saját" illesztőprogramot találni.
A Kieshez jutottam, remélem végre menni fog!
Milyen op.rendszer van a gépen?
vBulletin® v4.1.10, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.