PDA

Teljes verzió megtekintése : Függetlenítés



bagoly5555
2009-02-24, 19:21
Sziasztok! Szeretnék egy nokia 3120-t, meg egy nokia 6610 -t függetleníteni,ha lehetséges kóddal! Minden segítséget köszönök!

bagoly5555
2009-02-25, 11:28
sziasztok! szeretnék egy nokia 6070 kikódolni,segítsetek!!!
kezdo vagyok,minden segítséget köszönök!!!

balika
2009-02-25, 22:01
Google - nokia free calculator
és már generálja is a kódot,ha nem megy,küld el imre bácsi számát privátba,és visszaküldöm a generált kódot...
a 6070-es pedig nem fog menni kóddal,szerintem!

bagoly5555
2009-02-26, 10:28
nagyon szépen köszönöm

TR9507
2009-03-13, 23:09
Sziasztok!
Valaki le tudná írni, hogy hogyan függetlenítsem a 6020-as telefonomat. Lehetoleg kábel nélkül.

Köszönöm: TR9507

JnCon
2009-03-14, 00:29
Küldd el a hosszúszámot és a szolgáltatód nevét privában.

HBB
2009-03-16, 20:33
Sziasztok! Nokia 5310 Xpress "zenemobilhoz" lenne szükségem függetleníto kódra lehetoleg kábel nélkül,t-mobilos... IMEI számot privibe megírom. Köszi a segítséget: HBB /Ha sikerül akkor lesz még egy pannonos Nokia 3220-as is./

JnCon
2009-03-16, 22:04
Az úgy nem fog menni, BB5 telefon.
Max. a szolgáltatód adja meg az nck-t a mindenkori díjszabásban foglaltak szerint (magyarul *va drágán).
Vidd el gsm boltba, ott megcsinálják.

erdijani
2009-03-19, 14:00
Tudnátok segíteni 3021 nokia meg egy 6230-as függetlenítésében? Elore is köszi a választ.

Nem 3021 hanem 6021!!!!!

wheeler
2009-04-03, 15:18
Sziasztok Nokia 2760 -as telefont szeretnék függetleníteni. Azt olvastam h. csak kábellel lehet. Kábelen kívül még kell valami box vagy valamii más vagy sima adatkábellel is bele lehet nyúlni függetlenítés szempontjából. Ha lehet akkor vala progi ami kell hozzá tudnátok adni

elore is köszi.

bandezs
2009-04-16, 15:08
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, hogyan tudom függetleníteni Nokia 6288 -as telefonomat!
Aki tudja, legyen szíves írja meg!

Elore is köszönöm!

balika
2009-04-18, 16:15
box-al megy csak!

bandezs
2009-04-20, 14:36
box-al megy csak!

Köszönöm a válaszod, de megkérlek, egy picit fejtsd ki jobban ,mert analfabéta vagyok a témában! Mit jelent, hogy box-al?

Köszi!

JnCon
2009-04-21, 13:52
Az egy eléggé költséges szervízeszköz ami gsm szervízekben található leginkább mert csak ott éri meg ilyent megvenni.
Gyakorlatilag egy kis doboz amit a pc-re kötsz meg egy (vagy több) hozzá való szervízprogram, amiket a box nélkül nem tudsz használni. Magyarul vidd el valahová, ahol meg tudják csinálni.

duplad
2009-04-28, 21:14
Sziasztok én egy 2610-est szeretnék kisütni!Koddal probáltam már de lezárt!A kábeles megoldás érdekelne de nem tudom hogyan kell!Ha valaki le tudná irni azt megköszönném!

JnCon
2009-04-28, 23:48
Olvasd el a 12., 13., 14. hozzászólást a témában, ugyanez vonatkozik rád is.

mcpeti
2009-05-08, 13:13
Hello
5200át lehet függetlenteni kábelek nélkül?

JnCon
2009-05-08, 13:30
Nem, BB5 telefon.
Ill. akkor lehet, ha megveszed a gyári nck-t.

tnorbika
2009-06-01, 10:49
sziasztok.függetlenités nokia 1112 és egy 1209 kéne kóddal nincs kábelem pedig eddig minden telo nyitottam de ezzek nem mennek ill nincs ilyen kábelem,de s.o.s lenne köszönöm

dzsin
2009-06-24, 14:25
Sziasztok!

Érdeklodni szeretnék, hogy a 2600 Classic és a 2630 otthoni kábeles vagy kódos függetlenítése lehetséges-e vagy rám is a #12-es és a #14-es válasz vonatkozik? :titter:

Elore is köszi! :victory:

JnCon
2009-06-25, 05:42
Igen, sajnos rád is az vonatkozik.

Istikee007
2009-07-05, 10:23
hello
1 Nokia 3120classicot szeretnék ki fügetleniteni
Imei:**************
Vodafone



---------------------------
imeit továbbra sem szabad a fórumba beírni!

Fórum szabályzat!

akee

JnCon
2009-07-05, 14:28
Ráadásul nem tudom, hányszor kell még elmondani: BB5 és DCT4+ telefonokhoz NINCS nck generátor!
Vagy megveszed a szolgáltatótól a kódot, vagy elviszed olyan helyre, ahol van megfelelo eszöz hozzá.

rojcsi
2009-07-25, 09:56
Nokia 3500c vodafone. Hogy lehet függetleníteni? Kóddal v kábellel?

JnCon
2009-07-25, 11:16
Olvasd el az eggyel fentebbi hsz.-t.

cetnik
2009-07-26, 14:41
5130c-2 RM-495 Nokiakat JAF boxal lehet függetleniteni?

Zona_GSM
2009-09-09, 14:14
5130c-2 RM-495 Nokiakat JAF boxal lehet függetleniteni?

NEM, csak DM3.

ori4
2009-09-14, 04:18
HELLO SZIASZTOK NOKIA N73-MAT LEHET FÜGGETLENITENI OTTHON

JnCon
2009-09-14, 10:47
Lehet, ha van hozzá megfelelo cuccod.
Kódolgatós - nck generálós megoldást felejtsétek el.

badjoe007
2009-12-19, 13:41
Sziasztok egy kis segítség kellene Nokia 5130 függetlenítéshez, T-mobilos..... Elore is köszönöm....

balika
2009-12-19, 15:45
khm...


Lehet, ha van hozzá megfelelo cuccod.
Kódolgatós - nck generálós megoldást felejtsétek el.

thungs
2009-12-23, 08:49
Van rá kodbepotyögös megoldás de azt a kodot nem itt kell kérni hanem a szolgáltatotol.XD Ha lenne calculator azt már Dejan felrakta volna freebe.Ahogy az elsö generácios BB5 telcsikhez is.Bocs de ez kijött belölem.Kerestem itt a nokiás topicba megoldást dct3 as magyarositásba de nem találtam csináltam kábelt Dejan modra adatot olvasni tudok vele de irni nem amugy3310.Felteszi a flasht de mégsincs benne a magyar.
Balika---
Multkor beszéltünk pü be majd irok azokrol a bizonyos kapcsolatokrol szerintem van közös ismerösünk:tongue:

JnCon
2009-12-23, 19:05
adatot olvasni tudok vele de irni nem amugy3310.Felteszi a flasht de mégsincs benne a magyar.

Mbus kábel is kell, meg Rolis féle (vagy hasonló) Nokia progi, nem elég a Dejan Flasher.

balika
2009-12-23, 19:12
Balika---
Multkor beszéltünk pü be majd irok azokrol a bizonyos kapcsolatokrol szerintem van közös ismerösünk:tongue:

ok ;)

thungs
2009-12-24, 11:30
Mbus kábel is kell, meg Rolis féle (vagy hasonló) Nokia progi, nem elég a Dejan Flasher.
Rolist használtam mbust és flashkábelt is.Nem értem soxor a progi olyanokat irt ki hogynem64k méret vagy vmi ilyesmire emléxem.Aztán ment az tella az elfekvöbe.

JnCon
2009-12-24, 12:59
64k az eeprom mérete, régi nokiáknál az utolsó 64k volt az eeprom helye a flashben (3210-estol felfelé, mert abban még "igazi" eeprom volt).
Ha pontosan leírod mit is akarsz csinálni akkor segíthetek.

thungs
2009-12-25, 11:49
Szoval van1 3310 meg 2 5110 ezekre magyar menüt varázsolni.unlock az megvolt kábelal de a magyar flasht nem sikerült felrakni hozzá.Dct4 nél elég volt átirni a produckt code-t és frissiteni nsuval.ez a dct3 nem igazán ment lehet azért mert nem megfelelö fls filét szedtem össze akkor kitaláltam hogy van ugyanilyen magyar nokiám 3310 arrol leszedem a flasht és feltolom rá aminkor töltöttem volna a te3lora kiirta ezt a 64k -s hüleséget és ment a telo papirnehezéknek.Nem is a használás végetta akarom megcsinálni csak szeretek telokal kisérletezni mint ahogy itt is látod SE Motoroláh nokia .Amugy a mai hiperszuper nokiák tiszteleghetnek a Gumibillentyüs 3210 elött.

saviboy86
2010-01-17, 18:04
Hali!
Tud valaki függetlenítot 5300-ra T-mobilos?????
Ha kell elküldöm az imei-t privát üziben!
Elore is köszi!!!
üdv!

JnCon
2010-01-17, 20:43
BB5 telefon, NINCS függetleníto kód.

saviboy86
2010-01-18, 09:02
Hogy -hogy nincs függetleníto kód???
Mikor egy csomó teló kerül úgy ki hogy független!
Sot még használtan is lehet kapni olyan 5300-ás telókat hogy ott függetlenítik ki helyszínen!
Tuti hogy semmilyen fajta függetlenítés nincs ehez a telóhoz????
Mert turbo sim-et nem akarok venni mert nagyon eszi az akut!
köszike mindenkinek!
Üdv!

JnCon
2010-01-18, 11:33
De lehet függetleníteni.
- Megfelelo szervízeszközzel (box).
- A szolgáltatótól megvásárolt gyári kóddal.

De otthon nem tudsz generálni hozzá kódot egy programmal.

lika
2010-01-30, 14:19
Sziasztok! 2700 ás Nokiát lehet függetleniteni? Ha tud valaki megoldást kérem irjon! Elore is köszönöm!!

JnCon
2010-01-30, 22:16
BB5 telefon, az elobbi hozzászólásom vonatkozik rád is.

Sutty
2010-01-30, 22:58
Amiket nem tudsz olcsón otthon ütni:
DCT4+ modellek:
1100, 1200, 1208, 1208b,1600, 1650, 1650b, 1680c, 1680c-2b Classic, 2310, 2600c, 2610, 2610b, 2626, 2630, 2630 Americas, 2630 Europe/Asia, 2670h, 2680 v06.31, 2680b v06.31, 2680s, 2760, 5000d, 5000d v06.17, 5000d-b v06.17, 7070p

BB5 modellek:
3109 Classic, 3110 Classic, 3120 Classic, 3250, 3500 Classic, 3600 Slide, 3610 Fold, 5200 XpressMusic, 5200, 5220 XpressMusic, 5300 XpressMusic, 5310 XpressMusic, 5320 XpressMusic, 5500, 5500 Sport, 5610 XpressMusic, 5700 XpressMusic, 5710 XpressMusic, 6085, 6086, 6110 Navigator, 6120 Classic, 6121 Classic, 6124 Vodafone, 6125, 6126, 6131, 6131 NFC, 6133, 6135, 6136, 6151, 6210 Navigator, 6212 Classic, 6220 Classic, 6233, 6234, 6267, 6270, 6280, 6282, 6288, 6290, 6300, 6300i, 6301, 6500 Classic, 6500 Slide, 6555, 6555 Classic, 6556 Classic, 6600 Fold, 6600 Slide, 6630, 6631 (NM850iG), 6650 T-Mobile, 6680, 6681, 6682, 7310 Supernova, 7370, 7373, 7390, 7500 Prism, 7510 Supernova, 7610 Supernova, 7900 Prism, 8600 Luna, 8800 Arte, E50, E51, E60, E61, E61i, E62, E65, E66, E70, E71, E90 Communicator, N70, N71, N72, N73, N75, N76, N77, N78, N79, N80, N81 8GB,N82, N85, N90, N91, N92, N93, N93i, N95, N95 8GB, N95 NAM, N95 8GB NAM, N96

Bocs, ha kimaradt valami.

balika
2010-01-30, 23:16
LINK (http://mobile-mania.hu/forum/forumdisplay.php?111-GY-I-K)
ide is le van ám írva,bár nem igy,hanem hogy miket lehet,de ezek szerint nem sokan néznek be oda :)

JnCon
2010-01-30, 23:32
Na ja...
Frissítettem a Nokia telefonok listáját csak még azt kéne megoldani, hogy táblázat formájában látható legyen.
Képként nem tudom beszúrni mert hatalmas szövegként meg nincs kedvem begépelgetni (bk. 30000 karakter...)

FRICI24
2010-02-06, 00:47
sziasztok nekem egy 5130c-2- xprex somvann és nem tom kifügetleniteni HELP külföldi a telo és angol nyelvü mindkétt problémára várom a segitdégett köszönöm elöre is

akee
2010-02-06, 07:06
Te meg tanulj meg írni. A ***** írásjeleket nem véletlenül találták fel!
Kéne használni, mert így egy értelmetlen szóösszetétel amit írtál!

balika
2010-02-06, 11:24
BB5-ös telefon! magyarosítás még menni fog,de az unlock nem!

Szerzetes
2010-02-15, 22:41
Sziasztok!

6700-át tudok box nélkül függetleníteni?

Köszi a választ!

JnCon
2010-02-18, 22:55
Nem sajnos, bb5 telefon ez is.

xzeebyt
2010-02-28, 23:28
Sziasztok,
Van egy Nokia 5310 Xpress Music telefonom (T-Mobilos). Szeretném függetleníteni csak nem tudom hogy hogyan kéne. Aki tud valami okosat mondani várom ide a válaszokat.
Elore is köszönöm Üdv X:victory:

balika
2010-02-28, 23:50
áthelyeztem a kérdésed ide,tökéletes helyen van! és hogy válaszoljak is,visszaolvasol,és meg fogod tudni! :)

JnCon
2010-03-01, 00:01
Ingyenes megoldás nincs rá.

csizmaskandur
2010-03-22, 14:15
hello
nokia 6234-es telefont otthon házilag ingyen ki lehet függetleníteni?
köszi a választ

balika
2010-03-22, 15:56
44.ik hsz-ben megtalálod a választ a kérdésedre! ;)

hidi
2010-03-22, 23:38
ha gyori vagy akkor kiütöm neked!

balika
2010-03-22, 23:59
budapesti,de a többit privátban légyszíves!

hidi
2010-03-23, 00:10
gyorsabb volt a kezem, mint a gondolkodásom, elnézést :(

balika
2010-03-23, 10:17
semmi gond! ;)

hidi
2010-03-26, 11:37
hoznak ma egy N900-at hozzám, de gozöm nincs hogy hogy kell ezt kiütni... találkozott már valaki ilyen telóval?

balika
2010-03-26, 12:31
az N900 az egy total uj platform, meghozza un "maemo" platform, nyilt forraskodu az OP rendszere...
elotte próbáld ki,lehet hogy független :D

hidi
2010-03-26, 13:46
a srác aki hozza, aztmondta h kikell ütni, mondom oké megpróbálom, elkezdtem utána olvasgatni.. és énis azt olvastam hogy nyílt a forráskódja, éshogy elvileg független alapból vagy valami ilyesmi..
rákérdeztem, aztmondta a srác, hogy O2-es maga a teló... lehet hogy ki se próbálta csak meglátta hogy O2, ááá ez nemjó kikell ütni :D
Majd kiderül :)

balika
2010-03-26, 17:11
ennyi! :)

vricsi1993
2010-04-02, 14:19
Sziasztok tudna nekem valaki abban segíteni hogy azt a kódot amit a NOKIA free calculator ad hová kell beírni?
Elore is nagyon szépen köszönöm

balika
2010-04-03, 13:16
Sim kártya ne legyen a készülékben,csak akkumulátor,és bekapcsolt állapotban,a *+# gombok segítségével! ha az elso kódot nem fogadja el,érdemes az útólsóval próbálkozni! majd a készülék kiírja,hogy Hálózati korlátozás feloldva,és örülsz!

zsoltno1
2010-04-08, 17:21
Sziasztok

Nokia 1650 még mindig nem muködik kóddal? ha esetleg igen hhol találok hozzá? Köszi elore is!

balika
2010-04-10, 17:19
még mindig nem,és ne várj nagy csodát,nem hiszem,hogy a közeljövoben fog muködni!

--- Üzenet frissítve ---


hoznak ma egy N900-at hozzám, de gozöm nincs hogy hogy kell ezt kiütni.

azóta volt valami változás hidi?

vricsi1993
2010-04-11, 11:36
Sziasztok! Nokia 6131 et szeretnék kóddal függetleníteni ha lehetséges
Elore is köszönöm

balika
2010-04-11, 13:04
sajnos nem!

hidi
2010-04-11, 15:33
Teló nemjött még.. srác szerintem elfelejtette, ha an valami úgyis közlöm :)

gatuso
2010-04-13, 10:10
Sziasztok! Nokia 2630-at szeretnék kóddal függetleníteni. Egyáltalán lehetséges-e, és ha igen hogyan?
Elore is köszönöm a segítséget!!

balika
2010-04-13, 17:21
dct4+ kategória,sajnos otthon kóddal nem lehetséges a függetlenítés!

01balu
2010-04-14, 13:23
sziasztok! 3110c nokiát szeretnék függetleníteni! Tud valaki segíteni! Elore is köszi!!!!

balika
2010-04-14, 16:07
az elozo üzenet akár Neked is szólhatott volna... csak nem DCT4+,hanem BB5-ös,és azt sem lehet ingyen otthon :(

hegylako
2010-05-13, 16:39
Nokia 2720 al kivitelezheto a dolog?
Turbo simmel próbáltam de, nem akar az igazságot. Kérte a feloldó kódot...

balika
2010-05-13, 17:21
sajnos turbo sim sem csoda,az újabb nokiákkal úgy tudom nem megy..kódos unlock házilag otthon sem játékos,tehát marad a megfelelo ember/gsm üzlet,ahol megcsinálják Neked X ezer forintért!

hegylako
2010-05-13, 18:13
köszi a gyors választ csodálkoztam is volna ha egyszeruen megy minden:)

balika
2010-05-13, 19:12
ez a mai világ,mindenkinek kell egy falat morzsa kenyér!

kgpassat
2010-05-15, 21:22
Sziasztok. 2610-et szeretnék függetleníteni. Van rá megoldás? Köszi.

balika
2010-05-15, 21:29
dct4+os sajnos otthon nem fogod tudni!

kgpassat
2010-05-15, 21:38
És ha pl. bemegyek egy használttelós boltba, ott sem tudnak vele mit kezdeni? Vagy egyáltalán semmilyen megoldás nincs rá?

balika
2010-05-16, 03:23
de ott tudnak,de több helyet is kérdezz körbe,nem egy áron dolgoznak!

pesti
2010-06-11, 10:32
Sziasztok! Szeretnék egy Nokia 5310 XpressMusic-ot függetleníteni.
Bármilyen segítséget elfogadok.
Köszi![COLOR="Silver"]

coyote
2010-06-11, 11:30
Otthon semmit sem tudsz vele kezdeni.
Három lehetoség közül választhatsz, azon kívül, hogy hagyod a telefont úgy, ahogy most van.
1.) Szolgáltató - sok pénzért :(
2.) GSM bolt - jelentosen kevesebb pénzért (de érdeklodj az árakról több helyen, mert nem azonosak az áraik!)
3.) TurboSIM - ezt viszont nem szabad a netrol rendelni, mindenképpen ki kell próbálni minden funkcióját a telefonnak, amit a késobbiekben használni akarsz! Hívás, hívásfogadás, SMS, MMS, net... Ez utóbbinak a legnagyobb elonye, hogy a telefon garanciája megmarad ;)

balika
2010-06-11, 22:04
bár a turbo sim lehet nem fog beválni,én úgy tudom,újabb nokiákat már nem szereti!

zelov
2010-06-22, 16:34
helló
valaki tudna segíteni egy noki 3110c függetlenítésben? 30-as

JnCon
2010-06-22, 18:42
BB5 telefon, freebe nem fog menni.

argetlam
2010-07-11, 15:52
nokia e65 el mi a szitu lehet koddal vagy nem köszi?

balika
2010-07-11, 18:33
nem!

thungs
2010-07-12, 06:23
Tök jo azért hogy olvasni senki se szereret.Arra gondoltam hogy kéne csinálni egy listát Nokiáékrol mellé téve a kodolás tipusát.Vagy már talán van is ilyen lista csak nem jol láthato helyen.

balika
2010-07-18, 11:31
nem tudom hova kellene még kirakni,itt a lista amely összefoglalja,hogy melyik készülék megy kóddal,ami nincs a listában,az nem megy! Gyakran Ismételt Kérdésekben benne van!
http://mobile-mania.hu/forum/showthread.php?2242-F%FCggetlen%EDt%E9s-DCT3-%E9s-DCT4-k%E9sz%FCl%E9kek-eset%E9n!

bajkonur
2010-07-19, 23:35
Adott 1 nokia 6700c tré mobil.
Elvileg nem függetlenítheto.
bb5 sl3 rm470, v10.5

Van 1 szerb jóember, Dejan K. aki kitett a honlapjára egy free bb5 unlokkert :)
próbálta már vki?
vélemény?

olvastam a neten valami dm3 sl3 teamrol akik 18euroért kiütik a telót, de el kell nekik küldeni postán....
Ugye Ti is bíznátok benne...:)))

Szóval ez a dejan féle progi érdekelne, állítólag sima usb kábellel muxik.

balika
2010-07-20, 16:21
tisztázzuk,nem részleteztem! van kódos megoldás,annyira nem néztem utána,de 6-7 ezer forint egy sl3as nokiát függetleníteni, ez a minimum ár,és legalább két nap,én ennyiért tudom! annyira nem vagyok most benne ezekben a dolgokban!

bajkonur
2010-07-21, 10:05
tisztázzuk,nem részleteztem! van kódos megoldás,annyira nem néztem utána,de 6-7 ezer forint egy sl3as nokiát függetleníteni, ez a minimum ár,és legalább két nap,én ennyiért tudom! annyira nem vagyok most benne ezekben a dolgokban!

Ha jól értem Te meg tudod csinálni? Vagy csak ismersz valakit? Hol vagy / Hol elérheto, telszám?
írj rám egy privit.
köszi :cool:

JnCon
2010-07-21, 16:28
A dejan féle progi kb. 1000 éves és csak egy pár elso generációs bb5 telefonhoz volt jó.
A kódot a szolgáltatód tudja megmondani.

bajkonur
2010-07-26, 22:18
Nah úgy tunik senki nem tud megoldást???
Ez vicc....2010-ben nem tudok kiüttetni egy egy telót, mikor az már majd egy éve a piacon van.
A szifont meg kiadják, rá két hétre kinnt van a törés.
Az apple lenne ennyire gyík?
:)))

petter76
2010-07-27, 10:08
Sziasztok akkor egy kis tévhit oszlatás.
:)
Az SL2-es elet lehet unlock-olni BOX al! (jaff, MT-Box, Griffin, UFS-3 Box,Tornado Box,Twister Box, Alpha Black ...)
Az SL3-asokkal a helyzet az hogy a DM3 Team tudja EGYEDÜL.
Igen postás a buli.. Legközelebb Ausztria ahol van szervizpartnerük, mi is Dejannal csináltatjuk. O nem az a Dejan :) (soha nem tunik el de ha rossz az idozítés 2hét a kaland!)
A free BB5 unlocker az elo generációt tudta. Azt sem mindet, azóta létezik BB5+ és BB5+ SL2 és BB5+ SL3, valamint nyílt titok hogy készül egy újabb biztonsági gate is.
CycloneBox Team közel áll a megoldáshoz az SL3 fronton de hivatalosan még nem adtak ki semmit sem.

Személy szerint a J.A.F és P Key kombinációt használom. Olcsó és SL3 elott majdnem mindenkit visz. :)

ÜdV

uj tag
2010-11-30, 20:27
hali!
vennék egy E-66 ost nem vagyok egy nagy telefon szaki... szerintetek az valahogy meglehet állapitani hogy esetleg nem "k?rözött" készülék? nem szeretném szt hogy beteszem a kártyámat aztán egy szép napon kopogtatnának. vagy nincs ilyen? csak én hiszem? megvehetem? nyugodtan?

akee
2010-12-01, 06:13
Mi lenne ha megfelelo helyen tenned fel a kerdesedet? Forun szabalyzat

uj tag
2010-12-01, 07:09
köszi a gyors és épit? segitséged!!!

dfcbt
2010-12-01, 07:50
Idézet a Fórumszabályzatból:


Akkor ami tilos:


Offolás - Témába nem ill? hozzászólás


Jutalmad meg is kapod!!

banyek68
2010-12-02, 22:23
w910 függetleníteni szeretném.Segítséget el?re is köszönöm !!

JnCon
2010-12-02, 23:51
Bocs de az mióta Nokia?...
Az SE topicban jobb helye lenne, de elárulom, hogy jelenleg NINCS ingyenes módszer rá.
Kis keresés sohasem árt:
http://mobile-mania.hu/forum/showthread.php?1558-F%FCggetlen%EDt%E9s

CSYRKe
2010-12-23, 21:14
Hello ittis.
Tunda valaki segiteni nekem is, bár lehet hogy nem éppen ugyanis nekem régi tipusu 3110-es telefonom van ugye NHE 8-as, és szeretném függetleniteni, lehet?leg kábelmentesen.
Köszönöm szépen el?re is : ).

JnCon
2010-12-23, 22:49
DCT2 kalkulátor tudja.
Vagy ha elküldöd privibe a hosszúszámot és a szolgáltatót, megmondom a kódot.
De bármilyen online kalkulátor is tudja szerintem.

espi37
2010-12-25, 17:31
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne van egy nokia 5230 A1 függ?-van már rá megoldás,hogy független legyen?
Nem csak free megoldás érdekel,állítólag semmilyen turbosim nem jó hozzá:(
Választ el?re is köszönöm

balika
2010-12-25, 17:56
sajnos még nagyon gyerekcip?ben van,Turbo Sim valóban nem m?ködik vele,és szerintem egyel?re mással sem megy!

Logan08
2011-01-12, 02:22
Sziasztok! Remélem nem off: nem tudjátok, hogy a T-mobile-os E72-met körülbelül mennyiért függetlenítenék ki GSM boltban? Köszi el?re is!

balika
2011-01-12, 21:21
ezt boltja válogatja

joeph69
2011-03-14, 08:08
Sziasztok! Nokia 2730 classic pannon- os telót szeretnék függetleníteni. Köszönöm a segítséget!

thungs
2011-03-14, 16:58
Ottholi megoldáshoz kevés lessz az adatkábel.Vidd el sufnigsm-be.SL3as a telo.

balika
2011-03-17, 16:35
de arra készülj,hogy lehet drágább lesz,mintha vennél egy másikat használtan!

Mazsola32
2011-03-23, 18:28
Sziasztok!
Van egy Nokia 2330 classicom. Ezt lehet függetlenítni kóddal?
Ha igen, akkor hogyan.

el?re is köszi.

üdv

balika
2011-03-23, 22:17
nem

Mazsola32
2011-03-24, 15:44
köszi!
Ett?l féltem! :-(
további szép napot.

Üdv

thungs
2011-03-24, 18:43
Tudtomal.minden telot lehet kodal függetleniteni de ahoz a kodhoz hogyan jutsz hozzá az nem mind1.De valoban nincs rá generátor. Marad a szerviz.párezer forintért.

balika
2011-03-24, 22:43
bocs,nekem már túl este volt ezt így leírni :-)

Osirisi
2011-03-31, 12:45
Sziasztok
Volna egy 6230i telóm csak az a baj hogy nem tudom hogy osztrák vagy német e de azt tudom hogy t-mobilos
Függetleníteni kellene.
Kis segítség jó lenne.
El?re is köszönöm
Beteszem a SIM-t beadom a pin-t és azt kiír valamit és utáno kijön egy ilyen:
Beschrankungs code eingeben:
Most hálózat jelszót akar vagy bisztonságo jelszót?

JnCon
2011-04-02, 15:58
Hálózati kódot (Beschrankung = korlátozás).
Ha sikerülne kideríteni milyen szolgáltatós, lehet kóddal függetleníteni.
De így is esélyes, ha még nem próbálták.
23203 = T-Mobile - Austria
26201 = T-Mobile - Germany

Ha elküldöd privátban a hosszúszámot, adok hozzá kódot.

gyengeagep
2011-04-04, 16:54
sziasztok! szeretnék függetleniteni egy nokia 3500C -t. Lehetséges kóddal?

balika
2011-04-04, 17:01
sajnos nem!

gyengeagep
2011-04-04, 17:06
és akkor hogy lehetne?

JnCon
2011-04-04, 21:43
Szervízben, hozzá való eszközzel. Pénzért.

pokercsesa
2011-04-20, 16:25
Sziasztok bocsi hogy ide írok de tuda valaki segíteni jaf boxot merre tudnék venni univerzális kábelekkel jó áron.Valamint h lehet nem külföldr?l.

üdv

JnCon
2011-04-20, 22:49
Nézz körül Julesnél (Mobiltechnika.eu).

thungs
2011-04-26, 10:54
Ha jol tudom nincs náluk jaf De van Hwk.Ezt még anno irta mikor én is szervizbox beszerzésére adtam a fejem.Szerintem is ott nézz kjörül.

pitya66
2011-04-26, 16:55
Sziasztok! Kérdésem lenne 6600 slide-ot lehet kóddal függetleníteni?

balika
2011-04-26, 17:16
a-a

pitya66
2011-04-26, 17:17
köszi

balika
2011-04-26, 18:59
nincs mit!

raymondo18
2011-05-13, 22:01
nokia c3 függetlenítéssel kapcsolatban valaki tudna segíteni? esetleg valami progi hozzá?

JnCon
2011-05-14, 22:14
Nincs ingyenes megoldás.
Viszont MX Key elvileg tudja.

MrRoli
2011-05-30, 23:04
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne hogy van 4 db Nokia telefonom(2 db 2630,1db1680,1db 3100.) és szeretném kifüggetleníteni! milyen módon van erre lehet?ségem? meg hallottam egy olyat hogy a 2008. 08.hó utáni szoftverrel rendelkez? Nokia telefonokat nem lehet sehogy sem kiütni! ebb?l mi igaz? ugyan is egy gsm boltba bevittem még anno egy 2700 -t és nem tudták kifüggetleníteni mivel 2008 utáni szoftver volt rajta. ja és ha csak gsm boltban lehet akkor kb mennyibe fájna a 4 teló kb? Köszönöm el?re is a segítséget.

Köszönettel.: Roli

kvazy
2011-05-31, 05:14
Helló
A 2630 és a 1680 az csak boxal megy a 3100 az megy otthon is!!

MrRoli
2011-05-31, 08:03
és kb milyen árban mozog egy db 2630? meg 1680? tudom hogy mindenhol más árak vannak de kb? mert tudom hogy van olyan teló is amit 7-8 ezerért ütnek ki meg olyan is ami 2-3 körül. egy jó gsm üzletet nem tudnál ajánlani ahol megbízhatóak és aránylag jó árban ütnék ki? Budapesten lakom. Köszi

arany023
2011-06-02, 15:04
Helosztok Nokia 6300 -át hogy lehet függetleníteni segítség .

thungs
2011-06-02, 20:23
6300 Base Band5.Box-al nyilik.: hwk jaf stb.....ingyenes modszer nincs rá

2630 dct4+os max3e de az a legpofátlanabb ár

MrRoli
2011-06-03, 09:43
akkor kvazy elég pofátlan 2500 ba akarta kiütni 2630at magánszemélyként és azt mondta mobilosnál jóval drágább! nem jól csinálod tesó nem így kell húzni lehet úgy is hogy a másiknak ne tünjön húzásnak de te ehhez ezek szerint buta vagy! :)

JnCon
2011-06-03, 15:47
Miért is az?...

thungs
2011-06-03, 20:59
A mai piac szerint nézni kell a telo valos értékét is.Egyébként én is annyiba szoktam a dct4+ osokat.de mielött bárkire rávered hogy drága csoka megcsinálhatod magadnak is.Veszel egy boxot hozzá kábelokat szaktudást elsajátitod és végül ott vagy 30-40 ezernél.Utána bizzál benne hogy jön rá kuncsaftod és vissza tudod termelni a befektetett pénzedet.pl:én most csináltattam meg 3 siemens-t(c62 mc60 c75) darabját 1500-ért hun-lock

MrRoli
2011-06-03, 23:43
Azért amit thungs írt. venni nem fogok se boxot se kábelokat inkább akkor beviszem egy mobiloshoz ennyibe az is kiüti.

--- Üzenet frissítve ---

De ha te is 2500ba csinálod akkor minek írod be hogy a 3000 a legpofátlanabb ár ezeknél a telóknál? akkor a 2500 is elég drága. én nem verem rá senkire hogy drága mivel nem is értek hozzá nyilván azért kérdeztem meg az árakat mert nem vagyok tisztába velük. én csak abból indultam ki amit te írtál. na mindegy.

--- Üzenet frissítve ---

Ne haragudjon senki ha megbántottam valamivel. én csak abból következtettem amit te írtál thungs! hát ha nem drága akkor nem drága. bocs még egyszer.

thungs
2011-06-05, 00:21
kis pénz is pénz.500ft már eg doboz cigi.Amug elhiheted nem luxuskecora megy a pénz a mobilosoknál hanem harc az életbenmaradásért szindroma.Uj tipusok uj szervizcuccok kábelok fejlesztett biztonság kemnényem konfig(nokia) ha z ember nem fejlödik hamar kikerül a szakmábol.Még én is minuszos vagyok de ez a hobbim

JnCon
2011-06-06, 08:23
Igaz.
Amúgy meg a boltos nem annyiért vállalja, mint amennyiért neki megcsinálják. Neki is kell rajta némi haszon.
De ez már kezd egy kicsit off téma lenni, szerintem a pénzügyi dolgokat hanyagoljuk.

MrRoli
2011-07-07, 14:38
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban hogy Nokia 5130 Xpressmusicot hogy tudnám freebe függetleníteni? próbáltam kóddal nem sikerült és már 2 próbálkozás volt. egy pár adat hátha fontos: az aksi alatt ez látható:Model 5130c-2. és a szoftver rajta 2009. 04 hó. azt tudtam hogy a 2008 utáni szoftveres Nokiákat nem egyszer? kiütni de a kódos függetlenítésre azt hittem ez nem vonatkozik. ezek szerint mégis? esetleg vkp-val nem lehet mint a Sony Ericssonokat? Köszönettel.:Király Roland

JnCon
2011-07-07, 16:57
Nem.
BB5 Nokiákat egyáltalán nem tudsz kóddal függetleníteni, csak ha a szolgáltatódtól megvásárolod a gyári kódot.

MrRoli
2011-07-08, 14:24
ez érdekes....akkor miért van ott a kalkulátorba hogy 5130? Azért köszi.

JnCon
2011-07-08, 22:53
Fake a kalkulátorod. Ezt az is mutatja, hogy már 2x próbálkoztál és nem sikerült. A következ? az utolsó.

bdani94
2011-07-19, 22:27
Szeretném segitésgetek kérni.. Nokia 2330c2 szeretnék függetleniteni..Kóddal kellen vagy kábellell? Köszi a segitséget

thungs
2011-07-21, 05:58
Ha jol emléxem dct4+ os ami azt jelenti hogy kodot csak a szolgáltato tud adni de kábelal és szervizcuccal nyithato.

microbull
2011-08-19, 19:02
Sziasztok arra lennék kíváncsi, hogy Nokia 2730 Classic-ot lehet simán itthon kóddal függetleníteni?

coyote
2011-08-19, 21:20
Nem!

Imi156
2012-04-19, 05:59
Van egy nokia 2630 as telefonom.Kódos függetlenítés m?ködik rajta?

JnCon
2012-04-25, 18:53
Nem. Ugyanaz vonatkozik rá, mint a fentebb leírtakra (DCT4+).

Exxon
2012-05-08, 19:40
Hi all!
N97 mini unlock megy kóddal?

djgugly
2012-05-13, 17:47
sziasztok, nekem nokia 6303 van pannonosba szerintetek hogy tudnám kifüggetleníteni kóddal vagy progival?? légyszi segitsetek köszi!

JnCon
2012-05-13, 18:23
Nem.
Sem te, sem az el?tted szóló nem tudja kóddal függetleníteni, csak ha megvásároljátok a szolgáltatótól.

Szergely93
2012-06-14, 15:49
Sziasztok 1800-át szeretnék függetleníteni tudtok segíteni?

Gegmen
2012-06-27, 19:16
Sziasztok Nokia X6-00 ra tud valaki valami okoságot?

MECGYVER
2012-07-10, 20:22
valaki tud nekem segiten egy nokia 5230 f?ggetlenitésbe ha lehecséges akor kódal el?re is k?szi

JnCon
2012-07-12, 16:51
Olvassátok el a #157 hsz-emet.

sony77
2013-01-08, 22:28
Helló! Alcatel (Telenor) OT990 est tud valaki függetleníteni?
Már két tel.boltból küldtek el, hogy nem tudják. Pedig ha beteszek egy másik kártyát csak feloldó kódot kér.
1éves a teló, nincs rá prg, vagy mi??
El?re is kösz.
Z.

balika
2013-01-09, 17:46
"csak feloldó kód" a lényeg,érted?!

sony77
2013-01-09, 18:31
Nem! Kifejtenéd?

balika
2013-01-09, 22:00
A feloldó kód,a hálózati zárat feloldó kód,amire ingyenes megoldás NEM létezik,vagy keresel egy szervizt,egy szervizest,vagy tovább folytatod a gsm boltok kutatását,ahol megcsinálják,vagy veszel magadnak egy megfelel? szervizeszközt hozzá,30-40-50ezer forintért,vagy a hivatalos megoldás,kifizeted a Telenornak. Csak ennyi lehet?séged van.

sony77
2013-01-09, 22:36
Ja, ja, Így már értem!
Nem is ingyenes megoldásra gondoltam, csak mivel 2 bolt/szervíz is azt mondta, hogy nincs hozzá cuccuk, azért kérdeztem, hogy akkor most mi van?!
Köszi a kimerít? választ, folytatom a szervíz keresést. Vagy ha megunom, ezt eladom, és veszek egy független, v. t-mobile függ?t.

balika
2013-01-10, 15:41
GB-Key,Furious Box nyitja egyébként!

Exxon
2013-01-11, 20:53
Helló srácok kéne egy kis help. Nokia lumia 610 et lehet függetleniteni?
Ha igen mivel? (Box neve)

balika
2013-01-12, 11:54
talán advance box....
bevallom megfogtál! :-)

Exxon
2013-01-13, 19:02
Köszike a gyors választ!
Remélem ismer?s körökben van valakinek mert sos ben kikéne nyitni a lumiám.

draco31
2013-04-10, 12:51
Hello!

A 6085-öt továbbra sem lehet megszabadítani a rabságától házilag?

bdani
2013-04-11, 06:15
Jelenleg a 710 és a 800-at lehet nyitni.


Helló srácok kéne egy kis help. Nokia lumia 610 et lehet függetleniteni?
Ha igen mivel? (Box neve)

vigyori78
2013-04-22, 09:19
sziasztok.
Nokia E6-00-át lehet házilag függetleníteni?

balika
2013-04-22, 14:42
szia
sajnos nem megy!